Noutati din lumea Filmelor – astazi 09.03.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Anna Faris si Chris Evans vor forma urmatorul cuplu perfect (intr-o comedie) ? Filmul se va numi What’s Your Number si va fi o comedie romantica in care o tanara femeie care impreuna cu vecinul ei porneste intr-o drumetie care o poarta pe la fostii barbati din viata ei cu scopul de a afla daca a ratat ocazia casatoriei cu barbatul perfect.

Suna bine la primul auz insa din experienta nu putem spune de pe acum cu siguranta daca filmul va fi bun. Comedia este bazata pe 20 Times A Lady o carte scrisa de Karyn Bosnak si va fi pusa in scena de regizorul Mark Mylod.

** Filmul Moneyball inca nu a intrat in productie insa un nou nume mare a fost adaugat pe lista distributiei, Jonah Hill se alatura lui Brad Pitt intr-un nou film cu subiectul Baseball.
Povestea bazata pe cartea lui Michael Lewis care urmareste managerul unei echipe de baseball care incearca sa formeze un grup de jucatori cu care sa dea lovitura folosindu-se de statistici.
Nimic nu este sigur cand este vorba de acest film, regizorul a fost anuntat in persoana lui Bennett Miller (omul din spatele Capote)

*** A venit vremea trailerului filmului Tron Legacy care poate fi vizionat aici si trebuie sa mentionam este genial. Intregul film are un aer aparte, daca productia este mentinuta pe aceasta linie vom fi primii la coada in cinematografe.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook