Noutati din lumea Filmelor – astazi 25.03.2010

Share

Va prezentam in continuare
cateva noutati din lumea filmului

* Mike Myers lucreaza la Austin Powers 4, este adevarat dragi fani ai comediilor cu spioni seria nu a murit inca. Cu toate ca idea este destul de prafuita iar sentimentul de nou este inexistent Austin Powers 4 (daca va ajunge intr-un final pe marele ecran) va fi destul de popular. Amintirea primelor filme care au luat cu asalt lumea comediilor este prea placuta in mintea populatie pentru ca o asemenea continuare sa fie ratata.
Nici o data de lansare/incepere a productiei si nici o vorba despre ce personaje vom vedea in noul film.

** Angela Bassett se alatura filmului Green Lantern.
Actrita va interpreta rolul doctorului Amanda Blake un personaj destul de cunoscut in lumea benzilor desenate DC care de-a lungul timpului a condus o serie de organizatii criminale si a protejat raufacatori insa care in acelasi timp este si agent guvernamental. Deci nimic clar in lumea lui Amanda Blake insa cu siguranta va fi o sursa de probleme pentru eroul nostru Hal Jordan (Ryan Reynolds).

*** Tom Cruise ar putea juca alaturi de Reese Witherspoon in primul sau rol de cowboy (serios) din cariera. Nimic nu este oficial inca insa actorii sunt la un pas de a semna alaturi de acest proiect. Idea nu este complicata, vom vedea povestea unui campion de rodeo care se indragosteste de o cantareata country insa nu este cam greu sa ni-l imaginam pe Cruise intr-un asemenea rol ?


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook