Noutati legate de The Girl with the Red Riding Hood

Share

Daca este sa vorbim despre distributia acestui film trebuie sa mentionam ca Amanda Seyfried si Shiloh Fernandez sunt deja confirmati in roluri (el este un padurar care se indragosteste de ea)
Cele mai proaspete modificari sunt aducerea lui Max Irons (fiul lui Jeremy Irons) si o serie de zvonuri care ne spun de incercarile implicarii si lui Julie Christie impreuna cu Gary Oldman (nimic oficial insa).

In caz ca nu stiati despre ce este vorba in filmul The Girl with the Red Riding Hood ei bine va oferim cateva informatii:
Amanda Seyfried va juca rolul unei femei (in vremuri medievale) terorizata de creaturile noptii care era indragostita de un padurar, fapt ce deranja foarte mult deoarece parintii acesteia deja planuiau o casatorie cu fiul unui fierar (interpretat de Irons se pare). Ei bine aici intra in scena si bunica fetei care se pare ca tricota cu unelte de argint (cu potential de a omora aceste creaturi).

Nu dorim sa dezvaluim mai mult insa se pare ca este o abordare destul de interesanta a acestei povesti nemuritoare (Scufita Rosie)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook