Premiile Oscar 2009 – castigatorii

Share

In continuare vom prezenta cateva idei despre castigatorii premiilor Oscar 2009.

Slumdog Milionaire a facut senzatie, 8 premii Oscar au fost castigate in diferite categorii. Acest film cu un buget decent este dovada faptului ca nu este nevoie de sume astronomice si actori fenomenali pentru a da lovitura.

Premiul pentru cea mai buna animatie a fost castigat fara nici o surpriza de Wall-E iar The Curious Case of Benjamin Button a oferit cea mai mare surpriza a serii, din cele 13 nominalizari filmul a castigat doar 3 premii Oscar in categorii tehnice.

Kate Winslet a castigat primul Oscar pentru rolul ei din filmul The Reader
Sean Penn a castigat un Oscar (al 2lea din cariera) pentru rolul sau din filmul Milk, un film cu o greutate emotionala impresionanta.

Heath Ledger a castigat oscarul (post mortem)pentru cel mai bun rol secundar in filmul The Dark Knight, premiul a fost primit de tatal, mama si sora sa.

Penelope Cruz a castigat premiul Oscar pentru rolul din filmul Vicky Cristina Barcelona. Nu ar fi fost alegerea noastra insa nu putem contesta decizia juriului.

A fost o ceremonie destul de linistita din punct de vedere al surprizelor, rezultatele au fost destul de previzibile si trebuie sa recunoastem cine a castigat chiar a meritat.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook