Primul film al lui Dan Chişu: WebSiteStory

Share

Multumim producatorilor  pentru  posterul si trailerul oficial al acestui film. Avem onoarea de a prezenta in continuarea descrierea oficiala oferita de acestia:

WebSiteStory este un experiment, un proiect pornit de la ideea că un film despre tineri şi problemele lor poate avea acurateţe numai dacă laşi aceşti tineri să se exprime. Am adunat câţiva oameni încântaţi de această provocare şi le-am dat libertatea să-şi creeze personajele, să şi le definească, a declarat regizorul filmului, Dan Chişu.

Spectatorii romani pot urmări din 14 mai pe marile ecrane primul film de lungmetraj al lui Dan Chişu în calitate de regizor: WebSiteStory.

O productie Dakino Film (intitulata initial Pac!Esti mort) care a fost realizata in Bucuresti in 12 zile, cu un buget de 120.000 euro.

Intriga Filmului:
WebSiteStory spune povestea a doua adolescente, Laura si Mira, care petrec o noapte intr-un club. Laura se imbată si fumeaza primul joint din viata ei. Dimineată nu isi mai aminteste nimic si afla ca prietena ei a murit. Socata, vrea să afle adevarul si descoperă  online toate postarile Mirei. Dorinta de răzbunare va pune stapanire pe Laura si astfel, va incepe aventura ei in lumea reala si cea virtuala

Din distributie fac parte actorii Crina Semciuc, Diana Gurscă, Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu, Şerban Ionescu, Florin Piersic Jr., Dragoş Bucur.

Trailer Oficial WebSiteStory

Teaser Trailer WebSiteStory

Secvente de pe platoul de filmare:

Daca doriti sa aflati mai multe informatii legate de acest film va rugam sa accesati siteul oficial: websitestory.ro

WebSiteStory ar putea fi acel film care sa ne readuca increderea in industria romaneasca, incet incet se face pasul spre viitor.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook