Saw 7 ar putea fi ultimul din serie

Share

O veste mai putin buna pentru fanii horror, aflam de la scenaristul faimoasei serii Saw Patrick Melton – urmatoarele  (dintr-un interviu – Link):

“I think it’s going to end with Saw VII. I have a very strong feeling its going to end with Saw VII. That’s something we’re debating now.

So if you had to ask me, I don’t own the franchise, nor do I run the studio, but I have a feeling, a strong feeling that it’s going to be Saw VII which will be also known as Endgame.


Ce putem spune cand citim asemenea cuvinte ?
Ei bine reiese ca echipa care lucreaza la scenariu s-a cam plictisit iar Melton isi doreste ca Saw 7 (Endgame) sa fie si ultimul din serie. Problemele vor aparea cu siguranta deoarece viitorul film va aparea in 3D fapt ce va aduce o crestere considerabila a numarului de spectatori in cinematografe – lucru direct proportional cu profitul generat de acesta.

Deci intr-un an de criza (inca) si intr-o lume in care mai toate ideile bune pentru filme au fost exploatate la maxim ne este greu sa credem ca producatorii vor fi de acord cu omorarea seriei Saw. Sa recunoastem cati oameni din jurul nostru nu stiu de cel putin un film din aceasta serie ?
Saw este o fabrica de bani care nu credem ca isi va inchide portile cu lansarea celui de-al 7lea film


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook