Top: cele mai bune 5 filme despre Australia

Share

Daca va place Australia (ca tara/cultura/frumuseti naturale), atunci cu siguranta nu ve ti dori sa pierdeti cele mai bune 5 filme despre Australia. Australia este o tara situata in Pacificul de Sud, iar aceste filme nu numai ca sunt filmate in aceasta frumoasa tara, dar si ofera privitorilor o perspectiva in istoria si cultura tarii.

Top 5:

  1. Australia
  2. Crocodile Dundee
  3. Mad Max
  4. Quigley Down Under
  5. Young Einstein


Si cateva cuvinte pentru a va convinge sa vizionati aceste filme:
1. Australia Aceasta epopee initial lansata in 2008 o infatiseaza pe Nicole Kidman si Hugh Jackman. Filmul este plasat intre 1939 si 1942 si spune povestea bombardamentului de la Darwin, in timpul celui de al doilea razboi mondial.

2. Crocodile Dundee Film australian avand, din categoria sa, printre cele mai mari incasari din toate timpurile. Acest film il are in rol principal pe Paul Hogan si este plasat in pitoreasca din Australian. Filmul este bazat pe o poveste adevarata, despre un reporter american care merge in salbaticie si intalneste o braconier excentric de crocodili.

3. Mad Max Un film de actiune clasic, avandu-l in rol principal pe Mel Gibson, care prezinta o poveste de dragoste si razbunare intr-o Australie post-apocaliptica. Acesta a fost primul film din trilogia Mad Max, care a inclus, de asemenea,”The Road Warrior” si „Mad Max Beyond Thunderdome„.

4. Quigley Down Under Lansat initial in 1990, filmul este un western clasic situat in salbaticiunea din Australia. In rolurile principale, se numara Tom Selleck, Alan Rickman si Laura San Giacomo.

5. Young Einstein O comedie australiana clasica, o repovestire imaginara a aniilor de formare a lui Albert Einstein. Un film binecunoscut in America si in intreaga lume. Observati un tanar Einstein divizand un atom de bere cu o dalta si dand un sens, cu totul nou, teoriei relativitatii.If you love Australia, then you certainly won’t want to miss the 5 best movies about Australia. Australia is a country located in the South Pacific and these films are not only set in this beautiful country, but offer viewers insight into the history and culture of the country.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Top: cele mai bune 5 filme despre Australia”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] Va  propunem in continuare un top al filmelor despre Africa, la fel cum am discutat despre Australia  consideram ca marele continent african si multitudinea de filme care isi trag inspiratia din acea […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac