Trailerul necenzurat American Reunion

Share

Sunteti pregatiti pentru o noua continuare a seriei American Pie ?
Ei bine American Reunion este in plina dezvoltare, va prezentam in continuare trailerul necenzurat care vine ca o confirmare a faptului ca acest film ESTE cu adevarat urmasul unei serii de multi considerata epice.

Povestea nu este prea complicata insa situatiile in care intra Jim (Jason Biggs), Michelle (Alyson Hannigan) si fiul lor sunt la fel de ciudate/patetice/ilare ca in primul film.

Vizionare placuta

<a href=’http://movies.msn.com/movies/movie-trailers/#/video/099bb2c4-ef9b-4f9e-9d7f-404f8e5d8b36?src=FLPl:embed::uuids’ target=’_new’ title=’'American Reunion' movie trailer (mature)’ >Video: 'American Reunion' movie trailer (mature)</a>

Alaturi de cei doi ii vom vedea si pe: Oz (Chris Klein), Kevin (Thomas Ian Nicholas), Stifler (Sean William Scott), Finch (Eddie Kaye Thomas), Heather (Mena Suvari) si Nadia (Shannon Elizabeth)

Premiera American Reunion va avea loc pe 6 Aprilie 2012.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Trailerul necenzurat American Reunion”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] nou film prezinta gasca nebuna (cat de cat) la maturitate, in sanul familiei si la slujbe. Dupa trailerul necenzurat va prezentam un nou material video: Filmul ii reuneste pe Jim (Jason Biggs), Michelle (Alyson […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac