Cel mai bun exemplu de trailer genial – film dezamagitor

Share

Am tot vorbit despre acest fenomen de a arata cele mai tari faze dintr-un film in trailer pentru a da senzatia de genialitate doar ca spectatorul din cinema sa iasa cu un gust amar si un sentiment de inselaciune. Nimic nu iti aduce senzatia de buzunar gol decat un film prost vazut in cinematograf.

Am decis sa prezint in continuare unul din cele mai clare cazuri in care trailerul iti da impresia ca ai gasit filmul perfect, filmul pe care l-ai cautat o intreaga viata.

Vorbim despre Terminator: Salvation, filmul asteptat de o generatie intreaga de fani ai seriei Terminator. Cel putin primele doua filme au fost geniale, au revolutionat gandirea oamenilor asupra viitorului si a tehnologiei si ne-au aratat consecintele evolutiei prea rapide si necontrolate.

Prezentam in continuare trailerul oficial al filmului:

Fara nici o indoiala este unul din cele mai bune trailere vazute vreodata iar la momentul in care a aparut am spus fost cu totii in extaz.
Terminator: Salvation avea potentialul unui blockbuster, a iesit in momentul perfect al anului, avea o poveste si o distributie foarte buna. Nu putem spune exact ce a lipsit, insa folosirea haotica a efectelor speciale si lipsa de emotie generata de actori in acest film a ruinat intreaga experienta cinematica.

Daca acest film era de sine statator va garantez ca ar fi fost uitat peste noapte de toti cei dezamagiti insa a apartinut unei serii de aur iar din respect merita vazut si mentionat cat mai des.

Este trist cand se intampla asa insa cam acesta este blestemul care planeaza asupra tuturor continuarilor unor serii de succes.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook