Posibilitatea de a detine LOTR in format Blu-Ray

Share

In stilul pur americanesc producatorii unui film de succes vor folosi absolut toate metodele sa scoata bani de la fani. De data aceasta vorbim despre o trilogie pe care putin oameni pot spune ca nu au vazut-o. Vorbim despre Lord of the Rings, trilogia pe care noi am numit-o a fi cea mai buna din toate timpurile

Ei bine producatorii au anuntat ca vor relansa seria Lord of the rings in format Blu-Ray (vezi mai multe detalii aici) , oferta care promite o calitate superioara, vorbim despre sunet si imagine, care nu poate fi atinsa de DVD-urile care sunt acum pe piata SI bonusuri destul de consistente.

Foarte bine, laudam aceasta miscare de a oferi fanilor tot ce este mai bun insa este clar ca aceste case de productie profita la maxim de pe urma acestor lansari. Exista in prezent oameni care detin aceasta trilogie in toate formaturile posibile iar cand va fi lansat si pe discuri bluray cu siguranta o vor achizitiona din nou.

Intelegem ca la finele seriei tehnologia albastra nu era prea raspandita (sau deloc) iar acum odata cu intrarea acesteia in casele mai multor oameni o asemenea lansare poate fi incununata cu succes. Nu putem condamna producatorii ca relanseaza o trilogie relativ veche insa foarte frumoasa pe un format nou si la moda insa vom condamna aspru pe toti cei care de acum in colo vor practica acest lucru – ma refer la lansarea in format DVD, apoi Blu-Ray dupa cateva luni/ani.

Nu uitati ca fanii au fost asaltati cu foarte multe oferte deja cand este vorba despre seria LOTR, vorbim despre versiunea normala, versiunea extended si versiunea Director’s Cut. (toate cu preturi pe masura)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook