Zoolander (2001)

Share

Un film scris de Drake Sather si regizat de Ben Stiller

Intriga Filmului:
Derek Zoolander castigase de 3 ori premiul VH1: Modelul Anului si vana premiul numarul 4. Totul se schimba in momentul in care rivalul Hansel, un model mai tanar si mai „fresh” castiga acel premiu iar Derek realizeaza ca nu mai este ce a fost odata.

Prietenii incep sa dispara, tatal sau este dezamagit de el (din alte motive insa) iar increderea in sine este la pamant.
O sansa apare insa cand Mogato (un guru al modei) il angajeaza pentru o prezentare, Derek avea sperante mari insa toate se naruie cand afla adevaratul scop al acestei prezentari.

Zoolander avea creierul spalat, urma sa asasineze un mare om politic.
Va putea opri acea prezentare ? Se va putea stapani ?

Data Lansarii:28 Septembrie 2001
Durata Film:89 minute

Distributie:
Ben Stiller … Derek Zoolander
Owen Wilson … Hansel
Christine Taylor … Matilda Jeffries
Will Ferrell … Mugatu
Milla Jovovich … Katinka
Jerry Stiller … Maury Ballstein
David Duchovny … J.P. Prewitt
Jon Voight … Larry Zoolander
Donald Trump …
Christian Slater …

Trailer ZoolanderNu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

4 Raspunsuri la “Zoolander (2001)”
  1. RoX spune:

    Desi nu pot spune ca sunt fana inraita a lui Ben Stiller, desi, you gotta admit, the guy is funny and can make you laugh, (nici nu mai zis de Will Ferrell sau Owen Wilson 😛 ) acest film a fost o surpriza placuta pentru mine si nu numai. Multi dintre prietenii meu au declarat ca au ramas placut impresionati de acest film si il considera bun+comic. Are muulte faze ilare si chiar l-as revedea daca apare ocazia 🙂

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] acest film, exista posibilitatea ca Hansel sa nu apara in noua aventura din lumea modei masculine.Primul film a fost destul de ok, nu a adus prea mult in Box Office si a durat foarte putin timp pana a ajuns pe […]

  2. […] continuare cateva informatii chiar din gura lui Ben Stiller care se pare ca isi va relua rolul din Zoolander in partea secunda. Da Zoolander 2 este pe masa de discutii, scenariul este gata si a fost […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac