Despre ce este vorba in Zoolander 2 ?

Share

Va oferim in continuare cateva informatii chiar din gura lui Ben Stiller care se pare ca isi va relua rolul din Zoolander in partea secunda.
Da Zoolander 2 este pe masa de discutii, scenariul este gata si a fost studioului care cu putin noroc va demara filmarile.

Deci, cateva cuvinte despre ce se va intampla in acest al 2lea film al lui Zoolander.

Filmul urmareste povestea lui Derek Zoolander si a lui Hansel la 10 ani dupa evenimentele din primul film iar cei doi sunt intr-o perioada a vietii mai putin productiva. Aflati la periferia industriei modei, aceste foste vedete se pare ca vor avea o noua aventura – Will Ferrell va aparea din nou in film deci cu siguranta problemele vor fi cauzate de faimosul Mugatu.
Nu avem prea multe informatii insa povestea este plasata in timp destul de ok, 10 ani de la sfarsitul primului film este destula vreme pentru ca personajele sa fie privite cu noi ochi.

Cam atat si in incheiere recunoastem ca acesta este un film mult asteptat, primul a fost atat de original si comic in unele secvente incat era pacat sa nu existe o continuare… chiar si una mediocra (daca este cazul)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Despre ce este vorba in Zoolander 2 ?”
  1. roxi spune:

    desi nu pot spune k sunt neaparat fana Ben Stiller , recunosc ca omul chiar a jucat in cateva filme care mi-au placut si pe care le consider a fi funny as hell, in special ”tropic thunder” (unde Robert Downey Jr. a jucat genial, ca intotdeauna de altfel) si de asemenea, ”zoolander” ….asa ca, sa speram ca zoolander 2 nu va dezamagi si va intra in aceasi categorie personala 😛 🙂

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac