Filme pe Scurt in luna Mai #2

Share

* Zoolander 2 nu va exista, Paramount Pictures a mai renuntat la un film fapt confirmat de Ben Stiller. Din pacate viitorul lui Derek Zoolander este nesigur, cum am mai anuntat si in trecut aveam sperante destul de mari legate de aceasta continuare.

** Ar putea avea Nightmare on Elm Street o continuare? De data aceasta in format 3D iar in ciuda premierei destul de slabe (filmul avand incasari de doar 35 milioane USD in primul weekend) producatorii par decisi sa lanseze o continuare. Doar zvonuri pana acum care ne lasa pur si simplu reci… niciodata nu prea am fost atras de fortarea continuarilor/remake-urilor unor filme legendare din vremuri mult apuse. De cele mai multe ori nu prea reusesc sa capteze farmecul primelor filme iar noile Nightmare on Elm Street sunt un exemplu perfect.

*** Shia LaBeouf va juca in filmul The Necessary Death of Charlie Countryman, un film de actiune presarat cu momente romantice care il pune pe LaBeouf in rolul unui tanar care aflat in drum spre Budapesta intalneste in tren un batran care inainte sa moara ii ofera un dar pentru fiica sa. Tanarul porneste in cautarea fetei care era vizata insa de un sef al mafiei locale, acesta se indragosteste de ea iar situatia se complica foarte mult.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook