Filme pe Scurt in luna Mai #3

Share

* Un nou film marca DC Comics ar putea intra in productie in viitorul apropiat, vorbim despre aducerea unui nou personaj din benzile desenate DC de data aceasta ar putea fi Starman
Nimic oficial pana acum insa au inceput sa circule din ce in ce mai mult zvonuri cum Warner Bros ar porni lucrarile pentru un nou film cu un super-erou misterios iar indiciile duc spre Starman, mai putin cunoscut ca vedetele DC insa nu duce lipsa de potential.

** Dianna Agron (o stim din seria TV Glee) va juca in filmul I am Number Four, o poveste interesanta ce urmareste experientele a 9 extraterestri care se refugiaza pe Pamant dupa ce planeta lor este distrusa de o rasa rivala. Extraterestri ajung pe planeta noastra si se deghizeaza, unul dintre ei (numarul 4 – interpretat de actorul britanic Alex Pettyfer) infiltrandu-se intr-un liceu american.
Soarta face ca personajul interpretat de Dianna Agron sa se indragosteasca de acesta care realizeaza ca pericolul rasei rivale inca este prezent.
Trebuie sa mentionam ca scenariul filmului a fost scris de Alfred Gough si Mark Millar (creatorii seriei TV Smallville)

*** Miranda Cosgrove va juca in filmul How Can You Do This to Me.
O poveste despre o tanara a carui parinti divorteaza care realizeaza ca viata ei este mult mai buna insa cand parintii par sa se impace aceasta va face tot posibilul sa ii desparta. Povestea nu este chiar originala insa tanara actrita are destul talent pentru a transforma filmul intr-un succes.
Scenariul va fi scris de Emma Forrest iar datele oficiale sunt inexistente pana in acest moment


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook