Si un trailer pentru I Am Number Four

Share

I Am Number Four este perfect pentru fanii filmelor de aventura cu extraterestri insa faptul ca este bazat pe prima carte dintr-o serie de 6 si este produs de Michael Bay si Steven Spielberg nu poate sa ramana in anonimat.
Filmul urmareste povestea unui grup de extraterestri care reusesc sa se salveze ajungand pe Pamant dupa ce planeta lor este distrusa de o specie rivala.

Odata ajunsi pe Pamant extraterestri se deghizeaza in elevi de liceu (deja este obositoare aceasta tema) insa pericolul pandea la orice pas, erau inca vanati.

Trailerul I Am Number Four

Filmul va iesi de sub umbrela DreamWorks impreuna cu Touchstone (brand Disney) iar ca actori ii mentionam pe Alex Pettyfer , Timothy Olyphant , Dianna Agron falls si Kevin Durand.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

7 Raspunsuri la “Si un trailer pentru I Am Number Four”
 1. marius spune:

  Categoric e un film care trebuie vazut la imax.

 2. Antonia spune:

  Si eu cred la fel. Din cate am auzit efectele speciale din film sunt destul de interesante si cascadoriile sunt facute chiar de actorul principal. Merita vazut.

 3. Ne0 spune:

  Efectele au si ele partea lor, dar eu cred ca povestea e cea care face tot filmul. Mi se pare o idee nu doar draguta, ci foarte interesanta. Insa de acord, un film de vazut la IMAX, pentru a nu-i strica farmecul 😀

 4. Iuli spune:

  D-astea vreau sa vad filmul asta are cam tot ce ii trebuie: poveste, actiune, SF, efecte. Adica de obicei filmele cu efecte se bazeaza doar pe asta si ignora mesajul transmis, asta in schimb pare diferit si chiar sunt curios cum e realizat.

 5. dani spune:

  Ne ameninta astia de un an ca apare, cel putin eu de atunci il astept.

 6. mike spune:

  Pai mai intai s-a vorbit de carte si apoi de film. Am o curiozitate in mine ..toata lumea zice ca efectele speciale vor fi fenomenale

 7. johnny spune:

  Am fost si eu sa il vad ieri sa il vad e misto

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac