Filme pe Scurt in luna Aprilie #13

Share

Va prezentam in continuare pe scurt  cateva noutati din lumea filmului

* Frumoasa Blake Lively se pare ca a scos bine capul in lumea filmelor, in prezent este prinsa in proiectul Green Hornet alaturi Ryan Reynolds (in calitata de iubita e eroului) iar la finalul acestuia va juca in filmul Cover Girl, o comedie romantica despre care se stie foarte putin in prezent.

* Zac Efron intr-un film de actiune ? Da, se pare ca Efron alaturi de Warner Bros. au pus mana pe drepturile de a crea un remake dupa filmul suedez Snabba Cash, un film care prezinta povestea unui tanar taximetrist care lucra si pentru un traficant de droguri in calitate de caraus . Numele original al filmului se poate traduce in Fast Cash (bani usori) iar Efron se pare ca va produce si va juca in acest film. Warner Bros. este inca in cautare de oameni, in special un Regizor si un scenarist pentru a adapta scenariul original.

* Haunting In Connecticut se pare ca are o continuare ne-oficiala. Se va numi The Haunting In Georgia si va urmari povestea (partial inspirata din fapte reale) unei familii care este martora la o serie de evenimente supranaturale, idea fiind similara primului film. In scaunul de regizor pentru acest film il avem pe Tom Elkins, care a lucrat si la The Haunting In Connecticut iar filmarile vor incepe in luna August.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook