Noi informatii legate de filmul Consent to Kill

Share

Esti fan filme de actiune/thriller ? Ei bine filmul sau mai bine zis seria de filme Consent to Kill se anunta a fi exploziva.
Avand povestea bazata pe cartile scrise de Vince Flynn si cu un regizor ca Antoine Fuqua (il cunoastem din Training Day siTears of the Sun) seria va urmari viata agentului Mitch Rapp care este in stare de orice pentru a duce la capat o misiune/scoate la vedere adevarul.
Sincer nu cred ca avem nevoie de inca un film in acest stil insa el se indreapta spre noi indiferent de ce parere avem.
Pana in prezent producatorii au pus ochii pe 3 actori pentru rolul principal: Il avem pe Gerard Butler (care se pare ca este favoritul), Colin Farrell care ar putea intra in pielea lui Mitch Rapp fara nici o problema (vezi S.W.A.T) si Matthew Fox (din seria Lost)

Povestea din Consent to Kill suna cam asa: Totul se petrece in mijlocul razboiului impotriva terorismului iar actiunea il urmareste pe Rapp care are o recompensa uriasa pusa pe capul sau de catre un miliardar saudit. Povestea il va urmari pe eroul nostru intr-o cursa nebuna in jurul lumii (US, Afghanistan si Spania) pentru a supravietui si pentru a scoate la lumina adevarul.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook