Top 10 Filme despre animane de Companie (pana in 2010)

Share

La ce ne gandim cand vorbim despre filme cu Animale de companie ?

La filme placute si povesti care ne prezinta calitatile si fericirea adusa de un asemenea animal in viata stapanului, filme cu si despre pisici si caini in cele mai multe cazuri dar si alte tipuri de animale pe care omul alege sa le tina la casa lui.

Majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta iubesc animalele si fac pasul spre adoptarea unei asemenea fiinte iar noi am decis ca a venit timpul formarii unui top al filmelor care de-a lungul anilor ne-au aratat si de multe ori convins ca nimic nu se compara cu un suflet care sa te astepte seara acasa dupa o zi lunga de munca.
Fie ca aveti un animal de companie, fie ca nu aveti dar le iubiti si in sinea voastra ati dori sa aveti va recomandam lista de filme de mai jos pentru a fi martorii bucuriei aduse de acestea.

Avem filme din toate genurile, comedii si drame de toate tipurile toate construite in jurul animalutelor iubite.

Cele mai bune 10 filme despre Animale de Companie (pana in prezent)

  1. Marley and Me (2008)
  2. Stuart Little (1999)
  3. Lady and the Tramp (1955)
  4. Ace Ventura: Pet Detective (1994)
  5. 102 Dalmatians (2000)
  6. Benji (1974)
  7. Cats and Dogs (2001)
  8. Willard (2003)
  9. The Truth About Cats and Dogs (1996)
  10. Snow Dogs (2002)

Recomandam de asemenea si urmatoarele 4 filme:

14 filme care va vor lumina viata si va vor face oameni mai buni. Nu putem spune ca avem un preferat din cele de mai sus, le iubim pe toate si din pacate nu am putut sa includem mai multe in acest top (este un top10 filme totusi) si cu siguranta se vor mai face filme bune cu aceasta tema in anii care vor urma.

Pana in prezent consideram ca cele de mai sus sunt cele mai bune filme cu si despre animalele noastre de companie preferate. Recomandam vizionarea impreuna cu persoana/persoanele iubite dar si cu animalutul preferat in brate – il veti iubi mai mult.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook