Top 5 Documentare despre OZN-uri

Share

Daca sunteti pasionat de farfurii zburatoare, veti iubi urmatoare 5 documentare din acest articol. OZN-urile sunt definite ca obiecte zburatoare neidentificate si fac parte din istoria omenirii de secole. Aceasta este lista celor mai bune 5 documentare despre OZN-uri, pana in prezent.

1. “UFOs It Has Begun” Acest documentar a fost prezentat de Dr. Jacques Vallee, un cercetator de OZN si astronom  si Rod Serling (cunoscut pentru Twilight Zone). Filmul este incarcat cu povesti despre canalizari telepatice, scrieri automatice si amintiri recuperate prin hipnoza de la cei rapiti de fiinte extraterestre.

2. “It Came From Heaven” In 1996, aproximativ 30 de persoane au descris ceea ce au vazut pe o portiune de autostrada in Yukon, ca fiind un imens OZN . Cercetatorul Ozn, Martin Jasek, a intervievat si documentat mai multi martori , inclusiv un batran indigen.

3. “Shag Harbour 1967 Incident’’ Acest incident a fost numit „Canada’s Roswell.” Cand cercetatorul Chris Styles a investigat, a descoperit mai multi martori si documente despre acest eveniment uitat. Chris obtine, de asemenea, si perspectiva lui Ray Maclead, jurnalistul care a acoperit povestea in 1967.

4. “Out Of The Blue: The definitive investigation of the UFO phenomenon (2002, 2007)” Acest documentar este unul dintre putinele care se adreseaza OZN-urilor ca fiind un fenomen global. Acesta acopera evenimente/intamplari OZN din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Rusia, Iran, Franta si multe altele. „Out of the Blue” pune intrebari oamenilor de stiinta cu privire la probabilitatea calatoriei in spatiu si viata extraterestra in univers. Documentarul contine, de asemenea, interviuri din partea unor fosti astronauti, piloti militari si operatori de radar. Se discuta, de asemenea, si despre initiativele OZN luate de catre fostii presedinti americani : Clinton, Ford, si Carter.

5. “The Disclosure Project Witness Testimony” Acest documentar, de doua ore , prezinta zeci de marturii pe tema OZN-urilor. Aceste marturii sunt oferite de catre personalul guvernamental si militar, precum si pensionari din sistemul de informatii americane, pe tema acoperirilor guvernamentale privind OZN-urile.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Top 5 Documentare despre OZN-uri”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] OZN-uri, pana in prezent. 1. “UFOs It Has Begun” Acest documentar a fost prezentat de … TOP Film – Filme de TOP » Topuri Speciale […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac