James Cameron scrie o carte despre Avatar

Share

Este adevarat, Cameron scrie o carte care va prezenta evenimentele ce au fost inainte de povestea din Avatar.

Un prequel cum este numit acest lucru in lumea filmelor cartea lui Cameron nu este un scenariu adaptat intr-o carne si nici nu va fi transformata automat intr-un film. Aceasta carte iese din dorinta regizorului de a clarifica anumite chestii lasate neexplicate in Avatar. Era pacat ca atatea intrebari sa ramana ne-raspunse iar vocea a milioane de fani sa fie ignorata.

Si anume, vom primi mai multe explicatii despre rasa Na’vi, despre crearea scolii de catre dr. Augustine, despre viata lui Jake pe Pamant si moartea fratelui sau inainte de marea aventura albastra.
Sursa
Sincer nu ne intereseaza daca va fi facut un film pe acest prequel (cu siguranta va fi insa) deoarece miliardele de fani care au vazut filmul Avatar vor cumpara si aceasta carte distrugand la fel toate recordurile existente si nu numai.
Cartea bazata pe povestea Avatar este planuita spre lansare pentru sfarsitul lui 2010 iar in cele mai optimiste scenarii un film adaptat dupa acest prequel va aparea in cinematografe la mijlocul lui 2012.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

2 Raspunsuri la “James Cameron scrie o carte despre Avatar”
 1. titus s spune:

  auleeeu se transforma Avatarul in Twilight ?
  acum vorbind serios eu sper sa se vada inca 2 filme Avatar, sa devina trilogie deoarece universul Pandora este prea frumos si perfect pentru a-l ignora

 2. maria popescu spune:

  stati linistiti fratilor, Avatar este o prea mare mina de aur pentru a ramane asa.

  vor iesi carti, jucarii, jocuri, si cel putin inca un film.

  parerea mea este ca merita

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac