Prim clip the Witches of Oz

Share

In mintea mea nu va mai fi niciodata un film bun dupa The Wizard of Oz (1939) insa se pare ca drepturile comerciale asupra povestii au ajuns pe mainile mai multor case de productie mai mult sau mai putin respectabile care acum se pregatesc sa lanseze filme cu acest subiect (sunt cred 3 filme in productie in prezent pe tema OZ)

Una din casele de productie despre care vorbeam mai sus este Asylum care pana in prezent ne-a inundat cu valuri peste valuri de filme foarte proaste si ieftine. Ei bine ei se pare ca sunt in spatele filmului the Witches of Oz, o poveste care urmareste aventurile lui Dorothy Gale acum matura care se muta din Kansas in New York pentru a-si continua cariera de scriitoare. (mda sigur nu va asteptati la asa ceva)

Prezentam un prim clip lansat pentru  the Witches of Oz

Soarta face ca in urma cartilor scrise de Dorothy vrajitoarea cea rea vine in New York pentru a se razbuna, iar din acel punct aventura incepe.

Nu suntem siguri ca aceasta directie pentru povestea din Wizard of Oz este prea buna.. insa nu noi suntem cei care decid.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook