Stallone confirma inexistenta lui Rambo 5

Share

Rambo 5 nu va exista, Sylvester Stallone a omorat toate zvonurile care vociferau din ce in ce mai mult existenta planurilor de a continua aceasta serie legendara.
Cuvintele lui Stallone (omul care are ultimul cuvant in seriile Rocky si Rambo):

“I was going to do it,”
“I said I’d never talk about this, but with I feel that with Rocky Balboa, that character came complete circle. He went home. But for Rambo to go on another adventure might be, I think, misinterpreted as a mercenary gesture and not necessary. I don’t want that to happen”

O miscare surprinzatoare din partea lui Sly insa consideram ca are dreptate, seria Rambo nu cred ca mai are cum sa evolueze fara a intra in ridicol.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Stallone confirma inexistenta lui Rambo 5”
 1. adrian spune:

  Stallone baga o mica vrajeala despre inexistenta lui Rambo 5.Pina acum ceva zile se arata la filmografia lui ca va incepe filmarile la Rambo 5: The Savage Hunt, imediat dupa lansarea filmului : The Expendables.Adica dupa luna august.

  Adevarul este ca la filmarile pentru filmul The Expendables nenea Stallone a suferit un accident dupa ce luptatorul Steve Austin i-a aplicat o lovitura si a avut nevoie de o operatie in care i-a fost introdusa o placa de metal in gat.In afara de asta si Dolph Lundgren i-a aplicat cateva lovituri atat de puternice incat, in noaptea care a urmat lui Stallone i s-a umflat pieptul si inima.El a fost luat de la hotel cu elicopterul si dus la Urgente, unde a aflat ca o coasta ii presa inima.

  Din aceste motive lui Stallone i s-a recomandat sa faca o pauza cu filmele de actiune,macar pina isi revine la starea initiala.

  S-au aminat filmarile la Rambo 5.Stallone se va ocupa cu vocea la un film de animatie.

  Din cauza asta unul din producatorii lui Rambo 5 s-a retras din joc.Si se mai zice ca scenariul la Rambo 5 va fi modificat pentru ca Stallone sa fie credibil.Probabil va fi un Rambo batrin care va antrena o echipa de luptatori.Chiar se zvoneste de un urmas al lui Rambo.Deci nu va mai fi un Rambo care ii cafteste pe toti.Atit.

  Nu s-a renuntat la Rambo 5 pentru ca apare la filmografia lui Stallone.Se specifica clar ca Stallone se ocupa de scenariu.Singura chestie este ca s-au aminat filmarile cu vreun an de zile cel putin.Daca era planificat sa fie lansat in 2011 acum e posibil sa-l vedem prin 2012-2013.

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac