Top 5 Filme Jessica Alba pana in prezent

Share

In continuare va prezentam topul celor mai bune 5 filme in care a jucat Jessica Alba pana in prezent, top care spre uimirea noastra este compus din filme din cele mai diverse genuri ale industriei. De la comedii la horror aceasta actrita a plecat cu dreptul in cariera.

Top 5 Filme Jessica Alba

  1. Sin City
  2. Valentine’s Day
  3. The Killer Inside Me
  4. Good Luck Chuck
  5. Awake

O lista de filme foarte bune reprezentative pentru tanara actrita.

1. Sin City Un film cu o poveste foarte complexa in care frumoasa Jessica Alba interpreteaza rolul unei stripteuze in pericol care descopera ajutorul din partea celui mai neasteptat personaj.

2. Valentine’s Day, un film care ne prezinta o serie de probleme cu care se confrunta majoritatea cuplurilor in ziua de astazi.

3. The Killer Inside Me, unul dintre cele mai controversate filme in care a jucat aceasta actrita, rolul unei prostituate si povestea unui om al legii cu probleme psihice care incepe sa nu mai faca diferenta intre lege si violenta la cele mai inalte cote.

4. Good Luck Chuck, in ciuda faptului ca nu a fost chiar atat de bine cotat acest film a oferit o sansa mare actritei sa se afirme. Povestea unui barbat care observa o serie de coincidente in viata sa, fiecare femeie de care se despartea ajunge sa se casatoreasca in foarte scurt timp. Actrita joaca rolul unei noi iubite cu care barbatul incearca sa rupa lantul coincidentelor.

5. Awake, un film cu o idee destul de originala, povestea unui tanar bogat care intra in operatie pentru un transplant doar ca sa descopere ca anestezia nu functioneaza. Tanarul este treaz in timpul operatiei si observa o serie de evenimente din jurul sau foarte surprinzatoare. Jessica Alba intr-un rol malefic destul de bine pus in scena.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook