5 Filme la fel de proaste din 2010

Share

Am prezentat aici cele mai proaste 10 filme lansate anul trecut insa cu siguranta codasii nu sunt doar aceia:

Poate nu au avut loc in topul initial dar urmatoarele 5 filme sunt la fel de proaste si sunt o mica pata pe mozaicul de filme aparute in 2010.

Si cateva explicatii care poate ca ar trebui sa le cititi:

Grown Ups – Cu o profunda apasare de inima am inclus acest film in top si va voi spune motivul.
Reteta este geniala, avem un numar mare de actori de comedie si comedianti interpretand personaje care se cunosc de o viata (insa nu s-au mai vazut de mult) care se intalnesc la o cabana langa un lac si pot face absolut orice.
Ne-am asteptat la o nebunie, o comedie fantastica si distractie din plin insa ce am primit a fost ca o piesa de treatru proasta in care nimeni nu se distreaza cu adevarat, glumele sunt servite cam sec si dupa care nu ramai cu nimic – aproape imposibil sa ratezi cu atat de multi actori de comedie intr-un singur film dar se pare ca ei au reusit !

Yogi Bear – In ciuda animatiei bune si a respectarii detaliilor si liniiei seriei animate (care pur si simplu a fost geniala in copilarie) nu a iesit prea bine. Sa fie povestea cusuta cu multa ata alba ? sa fie faptul ca per total nu a fost prea comic iar multe nu se legau ? Nu putem spune exact insa per total nu consideram acest film bun.

Cop Out – Din cauza subiectului abordat care NU are nici o legatura si nici o speranta de a avea succes in mediul filmelor de comedie. Dupa vizionare veti intelege de ce.

Leap Year – deoarece oricat am incerca sa ne uitam la acest film si sa radem sau macar sa fim inveseliti NU am putut. Un film care a fost primit foarte rau de intreaga lume care cu greu poate fi numit comedie.

Valentine’s Day – Daca doriti o comedie romantica in adevaratul sens al cuvantului stati departe de acest film. In special daca doriti sa il vedeti cu jumatatea iubita. Mai mult nu spunem, pe alocuri poate fi distractiv insa nu….

Nu uitati sa vizitati topul original 🙂


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook