Cele mai bune filme despre Nunti – Top 20

Share

Cand vine vorba despre filme cu nunti lucrurile sunt sensibile. Fiecare femeie isi doreste ca acea mare zi sa iasa intr-un anumit fel. De aceea avem zeci si sute de filme create in jurul acestui mare eveniment.
De obicei aceasta tema este combinata cu o comedie sau mai rar cu o drama insa in general atmosfera unui asemenea film este vesela dar presarata cu anumite evenimente fie surprinzatoare, fie tragice, fie foarte comice.

Va prezentam in continuare o lista de 20 de filme care in viziunea noastra reprezinta adaptarea perfecta pe marele ecran a unor evenimente cotidiene si foarte speciale. Consideram ca aceste filme sunt originale, memorabile si foarte frumoase perfecte de vazut de un grup mare de femei.
Top 20 Filme despre Nunti

 1. Monsoon Wedding
 2. The Wedding Date
 3. Four Weddings and a Funeral
 4. Father of the Bride
 5. Sixteen Candles
 6. Just Married
 7. Wedding Crashers
 8. 27 Dresses
 9. Moonstruck
 10. License to Wed
 11. My Big Fat Greek Wedding
 12. American Wedding
 13. The Heartbreak Kid
 14. June Bride
 15. The Wedding Planner
 16. Made of Honor
 17. The Wedding Singer
 18. In & Out
 19. Runaway Bride
 20. Sex and the City

Ar mai fi si  Muriel’s WeddingMy Best Friend’s Wedding dar consideram ca cele 20 de mai sus sunt suficiente pentru a gusta acest subiect.

Un top creat doar prin prisma evenimentului exact, nu a comediei, nu a actiunii, vorbim despre planurile de nunta, zilele dinaintea si de dupa nunta si intregul romantism al situatiei.
Va lasam acum in speranta ca lista de recomandari de mai sus va va convinge sa vizionati cateva filme apartinand acestui gen si cu aceasta tema. Veti fi surprinsi cat de distractive si miscatoare pot fi aceste filme.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook